VOIT VARATA TUNNIT NETIN KAUTTA

Toimi näin:

  • Halutessasi tee tuntivaraus osoitteessa www.varaaheti.fi/tulijooga.
  • Varauksen tekeminen on vapaaehtoista. Jos haluat käyttää järjestelmää, lue alta järjestelmän käyttöehdot. Tekemällä varauksen suostut käyttöehtoihin.
  • Voit varata paikan aina 15 minuuttia tunnin alkuun asti jos tunti on toteutumassa.
Käyttöehdot
  • Huom! Varaus täytyy peruuttaa ennen tunnin vahvistumista yleensä edellisenä iltana klo 19 mennessä. Vahvistusmeilissä on näkyvissä viimeinen peruutusaika ja myös linkki josta voit peruuttaa tunnin kätevästi.
  • Peruutusmaksu tunnin sulkeutumisen jälkeen on 10 euroa tai kerta sarjakortista. Aeria-l-tunnin osalta 20€, koska ryhmä on niin pieni. Ilmoittautuminen tunneille ei ole pakollista, mutta jos haluat käyttää järjestelmää, niin huomioithan tämän peruutusehdon. Poikkeuksena sairastuminen, josta on näyttää lääkärintodistus.
  • Tunnin toteutuminen eli status varmentuu vahvistusviestissä ilmoitettuna aikana, tämän jälkeen peruutusta ei voi enää tehdä.
  • Järjestelmässä on käytössä odotuslista. Jos tunti on täynnä voit varata odotuspaikan ja saat automaattisesti ilmoituksen, mikäli tunnille on tilaa. 
  • Varauksen jättäminen käyttämättä ilman peruutusta 2 kertaa johtaa järjestelmän käyttökieltoon. 
  • Tunnille ei ole pakko ilmoittautua. Jos tunnille on tulossa vain vähän osallistujia, kannattaa kuitenkin ilmoittautua ettei tunti peruunnu. Ilman ilmoittautumista emme voi varmasti taata harjoituspaikkaa. 

Järjestelmään luodaan omat käyttäjätunnukset tai jos olet Facebookissa, niin voit helposti tehdä rekisteröinnin myös Facebook-tunnuksillasi. Normaaleille tunneille on varattavissa 30-35 paikkaa. Tunnin väri on punainen niin kauan kuin minimimäärää tuntiosallistujista ei vielä ole ja väri muuttuu vihreäksi, kun tunnin status on varmistunut. Jokaiselle tunnille on asetettu minimiosallistujamäärä ja sen vuoksi on tärkeää että ilmoittaudut. Jos tunti on täysi, voit varata paikan odotuslistalta ja saat automaattisen ilmoituksen sähköpostiin mikäli tunnille on tullut tilaa. Kalenterissa on pieni i-symboli, josta voit lukea aina kyseisen tunnin kuvauksen. Ilmoittautumisen voi perua sähköpostissa kerrotun ajan sisällä ennen tuntia. Tuntivaraukset ovat sitovia ja tunnilta pois jäämisestä veloitetaan yksi käyntikerta. Sali aukeaa n. 30 minuuttia ennen ensimmäistä tuntia, aamuisin 15 minuuttia aikaisemmin. Aina voit myös soittaa Pialle 040 7570425 tai lähettää meiliä pia.rydman(at)gmail.com  Jos tunti peruuntuu, saat ilmoituksen siitä sähköpostiisi. 

Lämpimästi tervetuloa joogaamaan!