Tulijooga Shop on verkossa auki 24/7

Tulijooga Shop on avattu osoitteessa www.holvi.com/shop/tulijooga
Shopin kautta voit ostaa joogakortteja, valmennuksia ja joogatuotteita. Voit kätevästi ostaa esimerkiksi lahjan Shopin kautta ja ilahduttaa ystävää. Jos haluat antaa avoimen lahjakortin, voit ottaa yhteyttä Piaan ja tilata kortin haluamallesi summalle. Myös yksityisten tuntien/ryhmätuntien tilaus ja osto onnistuu helposti Shopin kautta. Pian tavoitat puhelimitse p. 040 7570 425 tai sähköpostitse pia.rydman@gmail.com.

Tulijooga Shopin tuotteita

Aloituspakkaus on hyvä startti joogaan. Paketeista löytyy eri vaihtoehtoja, voit ostaa esimerkiksi paketin jossa on matto + pyyhe + 5 krt joogaa tai vaikka pyyhkeen ja 5 krt joogaa. Kaikki myytävät tuotteet löydät tästä.

Tulijoogan sarjakorttien tai irtotuntien osto on nyt todella helppoa. Saat Tulijooga Shopin kautta ostettua kaikki kortit. Myynnissä mm. uusien joogaajien huippuetu: 2 viikkoa joogaa vain 35€. Klikkaa joogakorttien osioon tästä.

Voimavalmennukset ovat Tulijoogan yksilövalmennuksia oman PT:n kanssa. Voimaa lisääviä harjoituksia tehdään yhdessä valmentajan kanssa Tulijoogassa/kuntosalilla ja ohjelmat räätälöidään jokaisen yksilöllisen tarpeen mukaan. Tutustu valmennuksiin tästä.