Tulijoogan sykkivä sydän

Pia Rydman - Tulijoogan perustaja

Pian tunneilla joogataan aina hyvällä fiiliksellä vaikkakin tiukasti töitä tehden. Pia perusti lämpöjoogaan (hotjoogaan) keskittyvän Tulijoogan vuonna 2010 ja on opettanut siitä lähtien päätoimisesti. Hänellä on RYT 200 Hot Yoga-tutkinto Aasian suurimman joogaketjun Absolute Yoga:n koulutuksesta sekä useita hotjoogan syventäviä opintoja. Pia on opiskellut myös useiden maailman johtavien bikram-ohjaajien kanssa Suomessa ja ulkomailla.

Lämpimästi tervetuloa kokeilemaan Tulijoogaa, kutsuu Pia

Pian läheisin opettaja on amerikkalainen Baron Baptiste, jonka elinikäinen kokemus joogasta on kiteytynyt Baronin kehittämään Power Vinyasa joogaan, voimajoogaan. Pia täydentää jatkuvasti opintojaan Baronin ja muiden maailman huippuopettajien kanssa.

Pian tunnit ovat fyysisesti rankkoja, mutta sellaisia, että kaikki voivat niihin osallistua ilman aiempaa joogakokemusta. Tunnit koetaankin palkitsevina juuri sen vuoksi, että oppilaan edistyminen on nopeaa ja oikea asanoiden linjaus takaa kehon tervehtymisen. Tavoitteena on löytää tasapaino voiman ja notkeuden kanssa. Tunnilla ei tehdä sirkustemppuja, vaan keskitytään kokonaisvaltaiseen perusharjoitukseen. Haasteita löytyy niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin joogaajille tasapuolisesti.

Pia vetää Tulijoogassa myös 21 päivän valmennuskurssia, joka perustuu Baron Baptisten 40 päivän muutosohjelmaan. Seuraava kurssi alkaa helmikuussa. Vuonna 2014 tälle huippusuositulle kurssille tulee syventävä taso eli 21 Days Level 2. Lue lisää kursseista täältä.


'Usein kysytään, mitä opetat kun opetat joogaa? Vastaan aina, että opetan autenttisuutta, työkalut siihen vaihtelevat. Mikään ei ole niin palkitsevaa, kuin todistaa vierestä kuinka ihminen löytää oman autenttisen elämänpolkunsa. Koen sen suureksi kunniaksi ja olen kiitollinen, jos voin olla edes pienesti mukana tuossa prosessissa', sanoo Pia.

Haluatko kysyä harjoituksesta tai muuten joogasta? Pian tavoitat soittamalla 040 7570 425 tai laittamalla viestiä pia.rydman@gmail.com

PALAA TAKAISIN OPETTAJAT-SIVULLE