TULIJOOGA WELLNESS

Jäsenkorjaaja Antti Torsti aloittaa Tulijoogassa

Tulijooga Wellness toimii Tulijoogan tiloissa ja tarjoaa asiakkailleen asiantuntevan jäsenkorjaajan, Antti Torstin palvelut. Säännöllinen joogaharjoitus on tärkeä osa kehonhuoltoa ja terveyden ylläpitoa. Joskus kehon avautuessa ja  linjautuessa uudelleen, on hyvä käyttää myös muita terveydenhoidon ammattilaisia apuna esim. yllättävien kiputilojen hoidossa. Tulijoogassa voit käydä jäsenkorjaajan vastaanotolla ma,ti (ke) kerran kuussa. Ajan saat varattua Tulijoogan ajanvarauksesta www.varaaheti.fi/tulijooga. Seuraavat vastaanottoajat ovat 9.-10. (11.)11.2014 sekä 2.-3.12.2014. 
Vastaanotto kestää 60-90 minuuttia, Antti hoitaa kehoa ja varmistaa, että hoito on ollut juuri Sinun keholle riittävä - siksi vaihteleva hoitoaika. Hoitomaksu 150€.


Jäsenkorjaaja käsittelee koko kehoa.

Jäsenkorjaaja Antti Torsti

Jäsenkorjaaja Antti Torsti on ottanut aiemminkin Helsingissä vastaan asiakkaita ja hoitojonot ovat olleet yli 2 kk pitkiä. Antti muutti Pieksämäelle pari vuotta sitten, mutta nyt on päättänyt uudestaan aloittaa Helsingissä hoidot aina kerran kuussa, Tulijoogan tiloissa. Olen henkilökohtaisesti saanut Antin hoidosta valtavasti apua esim. lantionalueen vinouteen ja SI-nivelten ongelmiin. Voin lämpimästi suositella Antin ammattimaista ja laadukasta hoitoa. Tutustu Anttiin hänen kotisivujensa kautta http://www.jasenkorjaaja.palvelee.fi