TULIJOOGAN OPETTAJAT ESITTELYSSÄ

Tulijoogan perustaja Pia

Pia Rydman perusti Tulijoogan vuonna 2010 ja on opettanut siitä asti päätoimisesti joogaa. Opettajana Piaa innostaa autenttisuus ja uskomattomat muutokset joita hän saa työssään jatkuvasti olla todistamassa. Joogan lisäksi Pia rakastaa matkustamista ja onkin reissussa aina kuin se vain on mahdollista.

Lue lisää Piasta

Nicole Betita on taitava joogini, joka ohjaa hot joogaa, vinyasa flowta ja on myös sivananda-opettaja sekä jooga terapeutti. Nicolen lämmin ja ystävällinen olemus on valloittanut Tulijoogien sydämet. Nicole opettaa tiistaiaamuisin flow-harjoituksen, torstaisin klo 11 Hot Yoga 60 minuuttia tunnin sekä sunnuntaisin Tulijooga Hot 90 min klo 18.00. Nicole opettaa englanniksi, mutta näyttää liikkeet niin selkeästi, että kaikki varmasti pysyvät mukana harjoituksessa.

Nicole Betita teaches classes in English on Tuesday mornings 7.45-8.45, Thursdays 11 and Sunday 6 pm. Nicole is a highly qualified yogini whose warm character and gentle teaching style both challenges the body and soothes the mind. Nicole is a yoga therapist and Sivananda yoga teacher, she teaches hot yoga and vinyasa at Tulijooga.