Otsikko

PÄÄSIÄISRETRIITTI TULIJOOGASSA 25.-27.3.2016

3 päivää, 6 erilaista harjoitusta ja 12 tuntia joogaa erittäin taitavan joogaopettaja Bruce Chungin johdolla. Lue lisää ajankohtaista osiosta.

Osta lippu Tulijoogan verkkokaupasta

21 DAYS INTENSIIVIVALMENNUS

Muuta itsesi, muuta elämäsi kurssi tulossa taas syksyllä

21 DAYS on kolmen viikon intensiivivalmennus, joka perustuu osittain huippusuositun amerikkalaisen joogin Baron Baptisten muutosvalmennusohjelmaan. Kurssi on tarkoitettu sinulle, joka haluat löytää syyt, miksi joku elämänalue ei toimi niin kuin haluaisit ja tarvitset siihen muutosta. 

Kurssin työkaluina ovat viikottaiset ryhmävalmennuspäivät, fyysinen joogaharjoitus 6 x viikossa, hiljentyminen meditaatiolla, itsensä tutkiskelu keskustelujen ja kirjoittamisen kautta sekä detox-ruokavalio. Voit halutessasi tehdä ruokavalioon perustuvan detox-ohjelman - se ei ole kurssin onnistumisen kannalta kuitenkaan välttämätöntä. Ainoa mitä tarvitset, on vilpitön halu tutkia omia ajatusmalleja ja halukkuus kohdata ne rohkeasti. 

Kurssikirjoina ovat Baron Baptisten kirjat: 40 Days to Personal Revolution ja Being of Power. Kirjat on saatavissa Amazon.com, sähköisinä iBooks-sovelluksella ja ne saattavat löytyä myös Akateemisesta Kirjakaupasta. 

21 DAYS tuo myös uusi ystäviä.

Kurssi järjestetään 2-4 kertaa vuodessa ja monet kurssilaiset tulevat yhä uudestaan kertaamaan asioita. 21 Days onkin lähtölaukaus prosessille, joka etenee jokaisella omaan tahtiin. Prosessia voisi verrata sipulin kuorimiseen, kerroksia on monta ja niitä kaikkia on yhtä mielenkiintoista avata ja tutkia. Kurssin antina on oppia ymmärtämään miten ja miksi menneisyys määrittää niin usein nykyisyyttä ja sitä kautta tulevaa, ilman että sitä itse edes tajuaa. Kun oivaltaa mistä on kyse, avautuu tulevaisuus eri tavalla, sillä tavalla kuin sinä sen itse haluat olevan. Kurssilaiset ovat pystyneet käsittelemään ja jättämään taakseen hyvinkin isoja asioita ajallisesti lyhyessä ajassa - oivallus ottaa vain pienen hetken ja kaikki näyttäytyy eri valossa. 

Kurssin hinta 495€ (kertaajat 135€) sisältäen 4 ryhmävalmennuspäivää, 3 viikkoa joogaa rajattomasti Tulijoogassa, ohjeet detox-ruokavalioon, valmentajan ja ryhmän tuen ja mahdollisuuden yksilövalmennukseen. 
Kurssin vetää Pia Rydman. Kysy lisätietoja Pialta, joko soita 0407570425 tai laita viestiä pia.rydman(at)gmail.com

21 DAYS LEVEL 2, JATKOKURSSI

Oman elämän kirjoittaminen uudelleen

Syksyllä 2014 järjestetään ensimmäistä kertaa jatkokurssi 21 DAYS-valmennukselle. Kurssilla jatketaan eteenpäin keskittyen tulevaan ja miten siitä luodaan itselle sopiva. Kurssin aikataulu ja hinta julkistetaan myöhemmin. Kurssin edellytyksenä on 21 DAYS -peruskurssi käytynä joko lokakuussa 2013 tai helmikuussa 2014 tai sen jälkeen.