ENNEN TUNTIA

Tässä muutamia ohjeita tunnille valmistautumisesta:

  • TUNTIVARAUS: Varaa halutessasi tuntipaikkasi varausjärjestelmän kautta. Ilmoittautuminen on vapaaehtoista. Jos käytät varausjärjestelmää, muistathan lukea peruutusehdot ennen kuin ilmoittaudut.
  • JUOMINEN: Jos olet tulossa hotjoogaan, tunnilla hikoillaan paljon. Aloita tunnille valmistautuminen hyvissä ajoin lisäämällä veden juontia. Juo vettä noin yksi lasillinen tunnissa, mielellään jo edellisenä päivänä. Mitä paremmin keho on nesteytetty, sitä helpommin harjoitus sujuu. Mahdollinen huimaus tai pahanolon tunne tunnin aikana johtuu useimmiten siitä, että keho ei ole tarpeeksi hyvin nesteytynyt. Tunnilla juotava vesi viilentää kehoa, mutta ei imeydy kehoon. Sen vuoksi vettä täytyy juoda ennen harjoituksen alkua riittävästi.
  • SYÖMINEN: Ajoita syöminen oikein. Vatsan pitäisi olla tyhjä, mutta kehossa tarpeeksi energiaa. Jos olet syönyt päivällä ja olet tulossa illan harjoitukseen, tarvitset kuitenkin energiaa tunnille. Syö 2-3 tuntia ennen harjoitusta, jos syöt isomman aterian tai esim. 30-60 minuuttia aiemmin hedelmiä tai muuta kevyesti sulavaa. Syömisen oikea ajoitus tulee tutuksi kun harjoittelet enemmän, jotkut tarvitsevat ehdottomasti enemmän ruokaa ennen harjoitusta, toisille taas on välttämätöntä saada pidempi tauko ruokailun ja harjoituksen väliin.
  • VAATETUS: Ota tunnille mukaan kevyet, joustavat vaatteet, joissa on hyvä hikoilla ja liikkua. Naisille kevyt hihaton yläosa tai urheilutoppi ja lyhyet housut tai leggingsit, miehille hihaton paita ja lyhyet housut tai pelkät lyhyet housut on hyvä valinta. Ei kannata pitää kauhean väljiä vaatteita, koska ne tuntuvat ikäviltä ja raskailta voimakkaasti hikoillessa. Voit ajatella samantyyppistä pukeutumista, kuin jos menisit rannalle.
  • MUUT VARUSTEET: Tarvitset tunnille joogamaton, juomapullon, ison pyyhkeen maton päälle, pienen hikipyyhkeen. Joogamaton voit vuokrata myös salilta hintaan 2€, pyyhevuokra 3€. Kun harjoituksesi etenee, voit haluta investoida kunnon asana-pyyhkeeseen, joita on studiolla ja myynnissä Tulijoogan verkkokaupassa www.holvi.com/shop/tulijooga
  • Tulijoogassa on kaksi suihkua, ota mukaan kylpypyyhe, jos käyt studiolla suihkussa. Tulijooga tarjoaa suihkugeelit, shampoot ja hoitoaineet.
  • Tule ajoissa paikalle. Ovet avataan 30 minuuttia ennen tunnin alkua. Jos olet uusi asiakas, on hyvä olla paikalla 20 minuuttia aiemmin.

Lämpimästi tervetuloa! Jos sinulla on kysymyksiä, vastaamme mielellämme. Soita Pialle 0407570425 tai lähetä viestiä.