Tulijoogassa voit joogata kertamaksulla tai

ostaa sarja- tai kausikortteja.

Osta joogakortti suoraan studiolta tai Tulijoogan nettikaupasta. Lämpimästi tervetuloa!

Hinnasto

Tulijoogan hinnasto

 

Olemme palaamassa normaalimpaan toimintaan ja ryhmäkokoa suurenneetaan hieman 1.10.2021 alkaen. Mikäli sinulla on aiemmin Tulijoogasta ostettu sarjakortti, joka oli voimassa 16.3.2020 niin pyydä ohjaajaa aktivoimaan kortti uudestaan ennen tunnin alkua.

(*alennusryhmä opiskelijat/työttömät/eläkeläiset)

 

Kertamaksu 20€ / 15€*

Voimassa kaikilla tunneilla 

 

Uudet asiakkaat 35€/1 vko

Tutustu Tulijoogan tunteihin viikon ajan. Hinta sisältää matto- ja pyyhevuokran. Voimassa 7 päivää aloituspäivä mukaanlukien.

 

10 krt 155€ / 135€*

Voimassa 6kk aloituksesta

 

Anytime Pro 145€/125€*

Rajoittamaton osallistuminen kuukauden (4 vkoa)

 

Easy 65€

4krt joogaa kuukaudessa (4 vkoa voimassa aloituksesta)

 

 

Mattovuokra 2€ / pyyhevuokra 3€

(Huom! vuokramaton kanssa on käytettävä maton peittävää isoa pyyhettä. Jos sinulla ei ole omaa pyyhettä, voit vuokrata sen studiolta.)

 

 

Yksityistunnit 

 

 Voit tilata yksityistunnin yhdelle tai useammalle henkilölle. Tunnin hinta muodostuu ajankohdasta ja henkilömäärästä. Ota yhteyttä ja annamme sinulle tarjouksen. Yksityistunti voi olla tekniikkaan keskittyvä harjoitus, omalle ryhmälle hot yoga, yin- tai flow-tunti, sinun toiveesi määrittää yksityistunnin sisällön. Yksityistuntiin voidaan yhdistää myös äänimaljarentoutus.

 

Joogastudion vuokraus

Vuokraamme Tulijoogan studiota tuntiharjoitusten ulkopuolella. Studiolla on 80m2 studiotila, 40m2 vastaanotto, kaksi pukuhuonetta ja kaksi pesutilaa suihkuineen. Ota yhteyttä, pyydä tarjous ja kerro millaiseen tarkoitukseen, millin ja kuinka monelle henkilölle haluaisit vuokrata studion. Annamme mielellämme tarjouksen.