Tulijoogassa voit joogata kertamaksulla tai

ostaa sarja- tai kausikortteja.

Osta joogakortti suoraan studiolta tai Tulijoogan nettikaupasta. Huom! Pienryhmäharjoitus covid-19 tilanteen vallitessa: kaikki tunnit ovat 20€ kertamaksulla. Tulijoogan muut kortit ovat tauolla. Emme myöskään voi ottaa vastaan Elämyslahjojen tai muiden palveluntarjoajien lahjakortteja ennen kuin ryhmäkokoja voidaan suurentaa.

Hinnasto

Tulijoogan hinnasto

 

Tällä hetkellä tarjoamme ainoastaan pienryhmäopetusta. Kun ryhmäkokoja voidaan taas kasvattaa tarjoamme myös muita joogakortteja kuten 10 kerran sarjakortteja, kuukausikortteja ja muita kausikortteja. Päivitämme hinnaston tilanteen muuttuessa.

 

 

Kertamaksu 20€ (tällä hetkellä vain kertamaksu käytössä pienryhmäopetuksesta johtuen)

Voit ostaa useamman kertakäynnin studiolta. 4 krt 80€, 5 krt 100€. 

 

Mattovuokra 2€ / pyyhevuokra 3€

(Huom! vuokramaton kanssa on käytettävä maton peittävää isoa pyyhettä. Jos sinulla ei ole omaa pyyhettä, voit vuokrata sen studiolta.)

 

 

Yksityistunnit alkaen 70€ (1 henkilö tekniikkatunti)

 

 Voit tilata yksityistunnin yhdelle tai useammalle henkilölle. Tunnin hinta muodostuu ajankohdasta ja henkilömäärästä. Ota yhteyttä ja annamme sinulle tarjouksen. Yksityistunti voi olla tekniikkaan keskittyvä harjoitus, omalle ryhmälle hot yoga, yin- tai flow-tunti, sinun toiveesi määrittää yksityistunnin sisällön. Yksityistuntiin voidaan yhdistää myös äänimaljarentoutus.

 

Joogastudion vuokraus

Vuokraamme Tulijoogan studiota tuntiharjoitusten ulkopuolella. Studiolla on 80m2 studiotila, 40m2 vastaanotto, kaksi pukuhuonetta ja kaksi pesutilaa suihkuineen. Ota yhteyttä, pyydä tarjous ja kerro millaiseen tarkoitukseen, millin ja kuinka monelle henkilölle haluaisit vuokrata studion. Annamme mielellämme tarjouksen.