Ajankohtaista

Studio on auki, tervetuloa!

Pidetään yhdessä huolta

turvallisesta harjoituksesta

Ajankohtaista

COVID-19 KÄYTÄNNÖT - RAJOITETTU TOIMINTA STUDIOLLA

 

3.5.2021

Seuraamme tarkasti viranomaisten ohjeistuksia pandemiaan liittyen. Etelä-Suomen Aluevalvontavirasto on Helsingin alueen päättävä elin liikuntapisteiden ohjeistuksen suhteen.

AVI:n ohjeistus 28.4.2021 mahdollistaa  avaamisen mikäli säädös 58d toteutuu. Pykälässä säädetään turvaetäisyyksistä ja hygieniastuosituksista. 

 

Tulijooga on ollut pienryhmäopetuksessa jo viime vuoden marraskuusta ja asiakasmäärä on ollut maksimissaan 9-10 henkilöä, opettaja mukaanlukien.  Tulijoogassa on myös suhteellisen vähän viikkotunteja. Pystymme pitämään tuntien välillä selkeän tauon. Jatkamme pienryhmäopetusta ja olemme entisestään tehostaneet hygieniakäytäntöjä. Kaikki tunnit ovat 20€ kerta, muut Tulijoogan kortit ova tauolla. Lue alta ohjeistus toimintaan salilla.

 

YKSITYISTUNNIT

Voit myös halutessasi varata yksityistunnin esimerkiksi omalle perheellesi. Ota yhteyttä joko lähettämällä viestiä tai soittamalla ja sovitaan sopiva aika. 

 

OHJEISTUS ASIAKKAILLE 

 

  • Älä tule harjoitukseen, mikäli sinulla on pienimpiäkään sairastumisen oireita, jos lähikontakteissasi on ollut altistumista tai olet matkustanut ja karanteeniaika ei ole vielä umpeutunut.
  • Studiolla saa yhtäaikaa olla vain 10 henkilöä. Saatat joutua odottamaan hetken raikkaassa ulkoilmassa.
  • Desinfioi kädet heti kun tulet studiolle. Käsidesejä on niin pukuhuoneissa, wc-tiloissa kuin vastaanotossakin.
  • Ohjaajat pitävät hengityssuojaimia vastaanotossa, asiakkaille suositellaan samaa. Jos haluat maskin ja olet unohtanut omasi, pyydä opettajalta oma vastaanotosta.
  • Pukuhuoneisiin otetaan vain kaksi kerrallaan. Odotathan vuoroasi rauhassa joko vastaanotossa tai salin puolella.  Pidä turvavälit toisiin Tulijoogan kaikissa tiloissa.
  • Toimi tehokkaasti vaatteiden vaihdossa, jotta kenenkään odotusaika ei turhaan pitene.
  • WC-tiloissa huuhtele WC ehdottomasti kansi alhaalla. Pese ja desinfioi kädet huolellisesti. 
  • Salin puolella pidä riittävä etäisyys muihin. Tulijoogan sali on 80 m2, joten kaikille riittää hyvin tilaa.

 

Pidetään yhdessä huolta turvallisuudesta. 

 

STUDIO ON AUKI

 

3.5.2021

ETELÄ-SUOMEN Aluevalvontaviraston määräyksestä  liikuntapisteet saavat olla auki, mikäli turvaetäisyydet ja hygieniakäytännöt toteutuvat.  Pidämme turvavälit rajoitetuilla asiakaspaikoilla. Kertamaksu 20€ toistaiseksi käytössä. Varaa tunti, jotta varmistat pääsyn tunnille.